Der letzte Eintrag in der Chipzentrale kam aus Österreich - Eingetragen wurde ein Tier mit dem Namen » Moby «
Trag deinen Hund od. deine Katze jetzt ein!
base de datos internacional de animales desaparecidos international database for misssing animals internationale datenbank für vermisste tiere base de données internationale des animaux disparus SUCHE NACH VERMISSTEN TIEREN - SEARCH FOR MISSING ANIMALS BUSCAR ANIMALES PERDIDOS - RECHERCHE D'ANIMAUX DISPARUS

Mungon qeni – mungon mace – u gjet?

KUJDES : VETS – ORGANIZATAT E MBROJTJES SIM KAFSHVE – MBROJTSIT E KAFSHVE

A keni gjetur një qen apo një mace?

Kërkoni për qen dhe mace të humbur me numra MICRO-CHIP në bazën tonë të të dhënave ndërkombëtare të kafshëve që mungojnë. Kërkimi dhe rezultatet janë në dispozicion në 109 gjuhë!

E RNDSISHME: SHOKRIT E KAFSHVE – PRONSIT E QENVE – PRONWSIT E Maceve

Si masë paraprake, futni qenin ose macen tuaj në bazën e të dhënave tona ndërkombëtare të qenve dhe maceve!

Vendosni detajet e kontaktit tuaj për t’u njoftuar kur qeni ose macja juaj të gjendet.

“CHIPZENTRALE”

Regjistrohuni tani: https://www.chipzenrale.com