base de datos internacional de animales desaparecidos international database for misssing animals internationale datenbank für vermisste tiere base de données internationale des animaux disparus SUCHE NACH VERMISSTEN TIEREN - SEARCH FOR MISSING ANIMALS BUSCAR ANIMALES PERDIDOS - RECHERCHE D'ANIMAUX DISPARUS

Câinele meu a dispărut, pisica mea a fugit, animalul meu are un cip, dar nu este înregistrat!

Sunt disperat, ce ar trebui să fac acum?

Cum pot fi anunțat când animalul meu este găsit?

A auzi asta ca proprietar de animal de companie, dar mai ales ca iubitor de animale, a fost întotdeauna groaznic!

Și tocmai această disperare a oamenilor a fost punctul decisiv în 2005 când am decis să înființăm „Chipzentrale”. O bază de date pentru animale de companie unde puteți stoca numărul microcipului preferat și datele dvs. de contact.

Fie în vacanță, fie acasă.
Datele dvs. pot fi apelate de oriunde în lume în 109 limbi.

24 de ore pe zi – 7 zile pe săptămână – 365 de zile pe an.

Introduceți draga dvs. în baza de date a centrului de cipuri, astfel încât să puteți fi anunțat când este găsit animalul dvs. de companie
Introduceți-vă draga în baza noastră de date astăzi, pentru că „Mai bine sigur decât rău”

INSCRIE-TE ACUM

Singurul scop al „centru cip“ este de a aduce oameni și animale înapoi împreună cât mai repede posibil , în „cazul unei situații de urgență“ .

Și este atât de simplu: Îți înregistrezi dragul aici și introduci detaliile animalului tău de companie și datele de contact despre care ai vrea să fii informat când este găsit animalul tău de companie.

Toate datele sunt acum stocate pe serverul nostru securizat și pot fi accesate oricând prin căutare , în toată lumea și în 109 de limbi !

Chip center – safe is safe

Pentru a fi foarte clar:

  • Site-ul nostru este în primul rând un motor de căutare pentru animalele dispărute!
  • În mod implicit, pe site-ul nostru web nu sunt publicate „profiluri” de animale!
  • Doar TU decideți dacă „profilul” animalului dvs. este vizibil public sau nu!
  • În mod implicit, datele dvs. de contact nu sunt vizibile pentru nimeni!
  • Datele dvs. sunt stocate pe serverul nostru criptat SSL!
  • Profilurile animalelor sunt afișate numai după o căutare potrivită!
  • NUMAI datele pot fi căutate, găsite și afișate pe care le eliberați TU!
  • Site-ul web și funcția de căutare sunt disponibile în întreaga lume în 109 limbi!

OK, dar acum la cel mai important lucru!

Este chiar necesar să aveți un cip implantat la un animal?

Ei bine, depinde în ce țară locuiți și bineînțeles ce animal aveți.

În unele țări este obligatoriu să furnizați fiecărui câine mai mare de 6 luni un transponder, adesea denumit microcip. În multe țări, pe de altă parte, doar rasele de câini clasificate drept „periculoase” au nevoie de cip. Deci, dacă animalul dvs. are nevoie sau nu de un microcip, depinde de mulți factori legali diferiți.

În calitate de proprietar responsabil al animalelor de companie, ar trebui să lăsați în continuare draga dvs., indiferent dacă este câine, pisică, iepure sau cal, să folosească un cip transponder, pentru că „mai bine în siguranță decât rău” .

În calitate de proprietar responsabil al animalelor de companie, ar trebui să lăsați în continuare draga dvs., fie că este un câine, o pisică, un iepure sau un cal, să introducă un cip transponder, pentru că „mai bine sigur decât rău”.

Întrebați medicul veterinar pentru numărul de 15 cifre al cipului transponder și introduceți acum favoritul dvs. în baza noastră de date.

INSCRIE-TE ACUM

Desigur, nu este necesar ca animalul dvs. să aibă un microcip pentru a-l introduce aici. Întrucât motorul nostru de căutare sofisticat stăpânește un număr mare de algoritmi de interogare, acesta poate căuta nu numai numărul cipului transponder, ci și intrările de numere de tatuaje sau numere de impozite și chiar caracteristici speciale pe care le are un animal. Motorul nostru de căutare este capabil să găsească toate datele pe care le introduceți și să le listeze în rezultatele căutării. Aveți în continuare control deplin asupra datelor dvs. personale, deoarece vor fi publicate numai datele pe care le publicați.

Deci, de ce ar trebui să-ți adaugi dragul la baza noastră de date?

Răspunsul la acest lucru este simplu, deoarece site-ul nostru web este disponibil în 109 de limbi și nu există nicio altă bază de date cu animale la fel de multe modalități de a fi găsite și contactate direct ca în centrul de cipuri. Dragul tău apare în majoritatea bazelor de date locale, dar dacă cel mai rău vine în cel mai rău, trebuie mai întâi să contactezi operatorul bazei de date, care îl informează apoi pe proprietarul animalului de companie că animalul de companie a fost găsit.

Și adevărul este că, în majoritatea cazurilor, durează mult, pentru că este weekend, angajatul responsabil este oprit, bolnav sau în vacanță și trece atât de mult timp prețios , timp în care animalul tău este cu tine de mult timp ar putea. Și dacă, Doamne ferește, ar trebui să apară „cel mai rău caz” , chiar ai opțiunea de a seta statutul animalului tău la „Lipsit” în baza noastră de date , care îl arată imediat în secțiunea „ANIMALE MISSING” , precum și profilul, inclusiv al tău Datele de contact sunt, de asemenea, vizibile imediat pentru fiecare vizitator al site-ului Chipzentrale .

Dacă vă uitați la pagina demonstrativă, un rezultat găsit va apărea în rezultatele căutării și pe pagina „Animale lipsă” . Faceți clic aici pentru a accesa pagina de probă pentru animalele dispărute

Cel mai mare plus al centrului de cipuri

În baza noastră de date puteți stoca o mulțime de detalii de contact, care sunt vizibile imediat de îndată ce animalul dvs. apare în rezultatul căutării. Desigur, toate informațiile sunt voluntare , introduceți cât doriți sau cât de puțin doriți. Când vă înregistrați pentru prima dată la Chipzentrale, nu trebuie decât să introduceți un nume de utilizator la alegere , adresa de e-mail și numele animalului dvs. de companie. După înregistrarea cu succes, veți fi redirecționat către contul dvs. personal. Acest cont este protejat prin parolă și numai dvs. îl puteți accesa și edita. În acest cont, „profilul” dvs., puteți introduce datele animalului de companie și toate informațiile de contact pe care doriți să le furnizați în mod voluntar.

Puteți introduce următoarele date în baza noastră de date:

Informații voluntare despre animal: vârstă, specie, rasă, ID-ul cipului, numărul fiscal, numărul tatuajului, sexul, culoarea, caracteristicile speciale ca text liber.

Informații voluntare furnizate de proprietar pentru notificarea în caz de urgență: nume, număr de telefon, număr de telefon mobil, adresă, adresă de e-mail alternativă, propriul site web, profilurile dvs. în social media precum Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Instagram, dar și Skype ID, Youtube, SoundCloud sau VKontakte.

Aproape orice altă bază de date pentru animale nu oferă acest serviciu și cât de important este acest lucru rezultă din faptul că numai în Germania, Austria și Elveția dispar în fiecare an câteva sute de mii de animale de companie. Conform estimărilor, se crede chiar că în întreaga lume

Peste 5.000.000 ( 5 milioane ) de animale de companie dispar în fiecare an.

INSCRIE-TE ACUM

Singurul scop al „Chipzentralei” este de a aduce oamenii și animalele înapoi împreună în „cazul unui accident”!  Prin urmare, puteți căuta în baza noastră de date în 109 limbi și puteți afișa rezultatele în cât mai multe limbi.
Această minunată senzație de a avea un prieten …

Din păcate, adevărul trist este că un număr mare de animale de companie sunt raportate dispărute în fiecare zi.
Nu toți au un accident, deoarece majoritatea animalelor reapar la un moment dat în grădinile din față, în adăposturile de animale, la organizațiile de bunăstare a animalelor sau în clinicile veterinare. Cu toate acestea, multe animale, în special câinii și pisicile, sunt prinse de prindătorii de animale din așa-numita „mafie a animalelor” și apoi sunt scoase la vânzare din nou prin canale întunecate și la diferite piețe sau stații de odihnă de pe autostradă.

Cititor electronic de cipuri pentru animale

Lucrul bun este că mulți activiști pentru drepturile animalelor sunt adesea în aceste locuri și aproape întotdeauna au la dispoziție un cititor de cipuri electronice. Deci, dacă animalul tău are implantat un cip transponder și acest lucru este citit la fața locului, fiecare secundă contează pentru a stabili identitatea proprietarului și apoi pentru a-l contacta IMEDIAT , chiar înainte ca hoții să poată părăsi câmpul și animalul tău poate dispărea pentru totdeauna. .

Dar aici se află adevărata problemă, deoarece în baza de date în care este înregistrat animalul dvs. depinde de medicul veterinar. În mod normal, animalul dvs. de companie este înregistrat într-una dintre numeroasele baze de date locale descentralizate și, prin urmare, este practic imposibil de găsit pentru restul lumii, deoarece nu toate birourile de înregistrare sunt conectate în rețea și cu siguranță nu cooperează optim între ele.

Din acest motiv, este extrem de important să aveți preferatul dvs. într-o bază de date centrală, accesibilă la nivel mondial și disponibilă în baza de date din 109 limbi, precum registrul nostru. Pentru că să fim sinceri, un medic veterinar din, de exemplu, Ungaria, Republica Cehă, România, Bulgaria, Italia, Spania, SUA, Mexic sau oriunde altundeva are dificultăți în a-și găsi drumul într- o bază de date pur germană sau într- o bază de date într-o limbă care îi este străină . În afară de aceasta, va avea probleme în efectuarea unei interogări în baza de date și în citirea rezultatelor.

Dar suficientă marcă neagră, pentru că vestea bună este că fiecare practică veterinară modernă, fiecare adăpost pentru animale, fiecare organizație pentru bunăstarea animalelor și acum mulți activiști privați ai drepturilor animalelor au un cititor de cipuri electronice corespunzător. Cu numărul de identificare de 15 cifre de pe cip care este citit în acest fel , puteți determina proprietarul animalului găsit cu toate datele sale de contact în baza noastră de date în câteva minute prin Internet, din orice locație din lume și, desigur, să anunțați imediat că favoritul său a fost găsit . Pentru că toată lumea care are un animal de companie știe că nu există un sentiment mai bun decât să-ți ții din nou comoara în brațe.

Introduceți draga dvs. în baza noastră de date acum.

INSCRIE-TE ACUM