base de datos internacional de animales desaparecidos international database for misssing animals internationale datenbank für vermisste tiere base de données internationale des animaux disparus SUCHE NACH VERMISSTEN TIEREN - SEARCH FOR MISSING ANIMALS BUSCAR ANIMALES PERDIDOS - RECHERCHE D'ANIMAUX DISPARUS

Koirani on kadonnut, kissani on paennut, eläimelläni on siru, mutta sitä ei ole rekisteröity!

Olen epätoivoinen, mitä minun pitäisi tehdä nyt?

Kuinka saan ilmoituksen, kun eläimeni löydetään?

Kuuleminen siitä lemmikkien omistajana, mutta erityisesti eläinten rakastajana, oli aina kauheaa!

Ja juuri tämä ihmisten epätoivo oli ratkaiseva kohta vuonna 2005, kun päätimme perustaa “Chipzentrale”. Lemmikkieläinten tietokanta, johon voit tallentaa suosikki mikrosirun numeron ja yhteystietosi.

Olipa lomalla tai kotona.
Tietosi voidaan hakea kaikkialta maailmasta 109 kielellä.

24 tuntia vuorokaudessa – 7 päivää viikossa – 365 päivää vuodessa.

Syötä rakkaasi sirukeskustietokantaan, jotta saat ilmoituksen lemmikkisi löytämisestä
Syötä rakas tietokantaan tänään, koska “Parempi turvallinen kuin pahoillani”

ILMOITTAUDU NYT

Ainoa tarkoitus ”Piiri keskus” on saada ihmiset ja eläimet takaisin yhteen niin nopeasti kuin mahdollista ”kyseessä on onnettomuus” .

Ja se on niin yksinkertaista: Rekisteröit kultaasi täällä ja syötät lemmikkisi tiedot ja yhteystiedot, joista haluaisit saada tietoa lemmikkisi löydettyä.

Kaikki tiedot on nyt tallennettu suojatulle palvelimellemme, ja niitä voi käyttää milloin tahansa hakemalla , maailmanlaajuisesti ja 109 kielellä !

Sirukeskus – turvallinen on turvallista

Ollakseni hyvin selkeä:

  • Verkkosivustomme on ensisijaisesti kadonneiden eläinten hakukone!
  • Oletusarvoisesti mitään “eläinten” profiileja ei julkaista verkkosivustollamme!
  • Vain sinä päätät, onko eläimesi “profiili” julkisesti näkyvissä vai ei!
  • Oletusarvoisesti yhteystietosi eivät ole kenenkään nähtävissä!
  • Tietosi on tallennettu SSL-salatulle palvelimellemme!
  • Eläinprofiilit näytetään vastaavan haun jälkeen!
  • AINOASTI tietoja voidaan etsiä, löytää ja näyttää, jotka julkaisit!
  • Sivusto ja hakutoiminto ovat saatavilla maailmanlaajuisesti 109 kielellä!

OK, mutta nyt tärkeimpään asiaan!

Onko edes tarpeen siru istuttaa eläimeen?

No, se riippuu missä maassa asut ja tietysti mikä eläin sinulla on.

Joissakin maissa on pakollista antaa jokaiselle yli 6 kuukauden ikäiselle koiralle transponderi, jota usein kutsutaan myös mikrosiruksi. Toisaalta monissa maissa vain “vaarallisiksi” luokitellut koirarodut tarvitsevat sirun. Joten onko lemmikkisi tarvitse mikrosirua, riippuu monista erilaisista oikeudellisista tekijöistä.

Vastuullisena lemmikin omistajana sinun tulisi silti antaa rakkaasi, olipa koira, kissa, kani tai hevonen, käyttää transponderisirua, koska “parempi turvallista kuin pahoillani” .

Vastuullisena lemmikin omistajana sinun tulisi silti antaa rakkaasi, olipa koira, kissa, kani tai hevonen, asettaa transponderisiru, koska "parempi turvallista kuin pahoillani".

Kysy eläinlääkäriltäsi transponderisirun 15-numeroinen numero ja kirjoita nyt suosikkisi tietokantaamme.

ILMOITTAUDU NYT

Ei tietenkään ole välttämätöntä , että lemmikkilläsi on mikrosiru syöttääkseen sen tähän. Koska hienostunut hakukoneemme hallitsee suuren määrän kyselyalgoritmeja, se voi etsiä paitsi lähetinpiirin numeron myös merkintöjä tatuoitujen numeroista tai veronumeroista ja jopa eläimellä olevista erityispiirteistä. Hakukoneemme löytää kaikki kirjoittamasi tiedot ja luetteloi ne hakutuloksiin. Sinulla on edelleen täysi hallita henkilökohtaisia ​​tietojasi, koska vain julkaisemasi tiedot julkaistaan.

Joten miksi sinun pitäisi lisätä rakkaasi tietokantaan?

Vastaus tähän on yksinkertainen, koska verkkosivustomme on saatavana 109 kielellä , eikä muita eläintietokantoja ole niin monta tapaa löytää ja ottaa yhteyttä suoraan kuin sirukeskuksessa. Rakkaasi näkyy useimmissa paikallisissa tietokannoissa, mutta jos pahin tapahtuu pahimmin, sinun on ensin otettava yhteyttä tietokannan ylläpitäjään, joka ilmoittaa sitten lemmikin omistajalle lemmikin löytämisestä.

Ja totuus on, että useimmissa tapauksissa se kestää kauan, koska on viikonloppu, vastuuhenkilö on poissa, sairas tai lomalla, ja kuluu niin paljon arvokasta aikaa , jolloin eläin on ollut kanssasi pitkään voisi. Ja jos, jumala ei, pahimman tapauksen pitäisi tapahtua, sinulla on jopa mahdollisuus asettaa eläimesi tilaksi “puuttuu” tietokannassamme , joka näyttää sen välittömästi “PÄÄTTÄVÄT ELÄIMET” -osiossa ja profiilissasi myös sinun Yhteystiedot ovat myös heti nähtävissä jokaiselle Chipzentrale-verkkosivuston kävijälle .

Jos tarkastellaan demo-sivulla, eläimen huomataan näyttäisi vuonna hakutuloksissa sekä “Missing Animals” sivulla. Napsauta tätä siirtyäksesi kadonneiden eläinten näytesivulle

Sirukeskuksen suurin plus

Voit tallentaa tietokantaan paljon yhteystietoja, jotka näkyvät heti, kun eläimesi näkyy hakutuloksissa. Tietenkin kaikki tiedot ovat vapaaehtoisia , syötä niin paljon tai vähän kuin haluat. Kun rekisteröidyt ensimmäisen kerran Chipzentralessa, sinun on annettava vain vapaasti valittava käyttäjänimi , sähköpostiosoitteesi ja lemmikkisi nimi. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen sinut ohjataan henkilökohtaiselle tilillesi. Tämä tili on suojattu salasanalla, ja vain sinä voit käyttää ja muokata sitä. Tähän tiliin, “profiiliisi”, voit syöttää eläimesi tiedot ja kaikki yhteystiedot, jotka haluat antaa vapaaehtoisesti.

Voit syöttää seuraavat tiedot tietokantamme:

Vapaaehtoiset tiedot eläimestä: ikä, laji, rotu, sirun tunnus, veronumero, tatuointinumero, sukupuoli, väri, erityisominaisuudet vapaana tekstinä.

Omistajan vapaaehtoiset tiedot ilmoitusta varten hätätilanteessa: nimi, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, osoite, vaihtoehtoinen sähköpostiosoite, oma verkkosivustosi, profiilisi sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Instagram, mutta myös Skype ID, Youtube, SoundCloud tai VKontakte.

Tuskin mikään muu eläintietokanta tarjoaa tätä palvelua, ja kuinka tärkeä tämä johtuu siitä, että pelkästään Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä katoaa vuosittain useita satoja tuhansia lemmikkejä. Arvioiden mukaan sitä uskotaan jopa maailmanlaajuisesti

Yli 5 000 000 ( 5 miljoonaa ) lemmikkiä häviää vuosittain.

ILMOITTAUDU NYT

Chipzentralen ainoa tarkoitus on tuoda ihmiset ja eläimet takaisin yhteen onnettomuustapauksissa!  Siksi voit etsiä tietokannastamme 109 kielellä ja näyttää tulokset niin monella kielellä.
Tämä upea tunne saada ystävä …

Valitettavasti surullinen totuus on, että suuren määrän lemmikkejä ilmoitetaan kadonneen päivittäin.
Kaikilla niistä ei ole onnettomuutta, koska suurin osa eläimistä ilmestyy uudelleen jossain vaiheessa etupuutarhoissa, eläinsuojissa, eläinten hyvinvointijärjestöissä tai eläinlääkäriasemissa. Monet eläimet, erityisesti koirat ja kissat, tarttuu ns. “Eläinmafian” eläinten sieppaajiin, ja sitten niitä tarjotaan jälleen myyntiin tummien kanavien kautta ja erilaisilla torilla tai moottoriteillä.

Elektroninen sirunlukija eläimille

Hyvä asia on, että näissä paikoissa on usein monia eläinoikeusaktivisteja, ja heillä on melkein aina mukanaan elektroninen sirulukija. Joten jos eläimellesi on transponderisiru istutettu ja tämä luetaan paikan päällä, jokainen sekunti todella laskee omistajan henkilöllisyyden selvittämiseksi ja sen ottamiseksi välittömästi yhteyttä häneen , ennen kuin varkaat voivat lähteä kentältä ja eläimesi voi kadota ikuisesti .

Mutta tässä on todellinen ongelma, koska missä tietokannassa eläin on rekisteröity, on eläinlääkäri. Normaalisti lemmikkisi on rekisteröity johonkin monista hajautetuista, paikallisista tietokannoista, eikä sitä siksi käytännössä voida havaita muualla maailmassa, koska kaikki rekisteröintitoimistot eivät ole verkottuneet eivätkä varmasti toimi optimaalisesti keskenään.

Tästä syystä on erittäin tärkeää, että sinulla on suosikkisi keskitetyssä, maailmanlaajuisesti saatavilla olevassa ja saatavana 109 kielen tietokannassa, kuten rekisterissämme. Koska olkaamme rehellisiä, esimerkiksi Unkarin, Tšekin tasavallan, Romanian, Bulgarian, Italian, Espanjan, USA: n, Meksikon tai muualla olevalla eläinlääkärillä on vaikeuksia löytää tiensä puhtaasti saksankieliseen tai vieraan kielen tietokantaan . Sen lisäksi hänellä on ongelmia tietokannan kyselyssä ja tulosten lukemisessa.

Mutta tarpeeksi mustasta merkistä, koska hyvä uutinen on, että jokaisella nykyaikaisella eläinlääketieteellisellä käytännöllä, jokaisella eläinsuojalla, jokaisella eläinten hyvinvointijärjestöllä ja nyt monilla yksityisillä eläinsuojeluaktivisteilla on vastaava elektroninen sirulukija. Tällä tavoin luettavalla sirulla olevan 15-numeroisen tunnistenumeron avulla voit löytää löydetyn eläimen omistajan ja kaikki sen yhteystiedot tietokannassamme muutamassa minuutissa Internetin kautta, mistä päin maailmaa tahansa, ja tietysti ilmoittaa heti, että hänen suosikkinsa on löydetty . Koska kaikki, joilla on lemmikki, tietävät, että ei ole parempaa tunnetta kuin pitää aarteesi jälleen turvassa sylissäsi.

Kirjoita rakas tietokantaan nyt.

ILMOITTAUDU NYT