base de datos internacional de animales desaparecidos international database for misssing animals internationale datenbank für vermisste tiere base de données internationale des animaux disparus SUCHE NACH VERMISSTEN TIEREN - SEARCH FOR MISSING ANIMALS BUSCAR ANIMALES PERDIDOS - RECHERCHE D'ANIMAUX DISPARUS

El meu gos ha desaparegut, el meu gat ha fugit, el meu animal té un xip però no està registrat.

Estic desesperat, què he de fer ara?

Com puc ser notificat quan es troba el meu animal?

Escoltar això com a amo de mascotes, però sobretot com a amant dels animals, sempre va ser terrible.

I precisament aquesta desesperació de la gent va ser el punt decisiu el 2005 quan vam decidir fundar el “Chipzentrale”. Una base de dades per a mascotes on podeu emmagatzemar el número del vostre microxip preferit i les vostres dades de contacte.

Ja sigui de vacances o a casa.
Es pot accedir a les vostres dades des de qualsevol lloc del món en 109 idiomes.

24 hores al dia – 7 dies a la setmana – 365 dies a l’any.

Introduïu el vostre estimat a la base de dades del centre de xips perquè pugueu ser avisat quan es trobi la vostra mascota
Introduïu la vostra estimada a la nostra base de dades avui, perquè “Més val que perdoneu”

INSCRIPCIÓ ARA

L’ únic propòsit del “centre de xips” és reunir persones i animals el més ràpidament possible en el “cas d’ emergència” .

I és així de senzill: registreu el vostre favorit aquí i introduïu les dades de la vostra mascota i les dades de contacte que voleu que us informin quan es trobi la vostra mascota.

Ara totes les dades s’emmagatzemen al nostre servidor segur i s’hi pot accedir en qualsevol moment mitjançant una cerca , a tot el món i en 109 idiomes .

Centre de xips: la caixa forta és segura

Per tenir-ho molt clar:

  • El nostre lloc web és principalment un motor de cerca d’animals desapareguts.
  • Per defecte, no es publiquen “perfils” d’animals al nostre lloc web.
  • Només VOSTÈ decideix si el “perfil” del vostre animal és visible públicament o no!
  • Per defecte, ningú no pot veure les vostres dades de contacte.
  • Les vostres dades s’emmagatzemen al nostre servidor xifrat SSL.
  • Els perfils d’animals només es mostren després d’una cerca coincident.
  • NOMÉS es poden cercar, trobar i visualitzar dades que publiqueu.
  • El lloc web i la funció de cerca estan disponibles a tot el món en 109 idiomes.

D’acord, però ara és el més important.

Fins i tot és necessari implantar un xip en un animal?

Bé, depèn de quin país visquis i, per descomptat, de quin animal tens.

En alguns països és obligatori subministrar un transpondedor a tots els gossos majors de 6 mesos , també sovint conegut com a microxip. En molts països, en canvi, només les races de gossos classificades com a “perilloses” necessiten xip. Per tant, si la vostra mascota necessita o no un microxip depèn de molts factors legals diferents.

Com a propietari responsable d’animals de companyia, haureu de deixar que el vostre estimat, ja sigui gos, gat, conill o cavall, faci servir un xip de transpondedor, perquè “és millor protegir que lamentar” .

Com a propietari responsable d’animals de companyia, haureu de deixar que el vostre estimat, ja sigui gos, gat, conill o cavall, faci servir un xip de transpondedor, perquè “és millor protegir que lamentar”.

Demaneu al vostre veterinari el número de 15 dígits del xip del transpondedor i introduïu el vostre favorit a la nostra base de dades.

INSCRIPCIÓ ARA

Per descomptat, no cal que la vostra mascota tingui un microxip per entrar-hi aquí. Atès que el nostre sofisticat motor de cerca domina un gran nombre d’algoritmes de consulta, no només pot cercar el número del xip del transpondedor, sinó també les entrades de números de tatuatges o números fiscals i fins i tot característiques especials que té un animal. El nostre motor de cerca pot trobar totes les dades que introduïu i enumerar-les als resultats de la cerca. Encara teniu un control total sobre les vostres dades personals, ja que només es publicaran les dades que publiqueu.

Llavors, per què heu d’afegir el vostre estimat a la nostra base de dades?

La resposta a això és senzilla, ja que el nostre lloc web està disponible en 109 idiomes i no hi ha cap altra base de dades d’animals amb tantes maneres de trobarse i contactar directament com al centre de xips. El vostre estimat apareix a la majoria de bases de dades locals, però si el pitjor és el pitjor, primer heu de posar-vos en contacte amb l’operador de la base de dades, que després informa al propietari de la mascota que s’ha trobat la mascota.

I la veritat és que en la majoria dels casos triga molt, ja que és el cap de setmana, l’empleat responsable està fora, està malalt o està de vacances, i passa molt de temps preciós , temps en què el vostre animal porta molt de temps amb vosaltres. podria. I si, Déu no ho vulgui, s’hauria de produir el “pitjor dels casos” , fins i tot teniu l’opció d’ establir l’estat del vostre animal a “Falta” a la nostra base de dades , que ho mostra immediatament a la secció “ANIMALS FALTANTS” i el perfil inclòs el vostre Les dades de contacte també són visibles immediatament per a tots els visitants del lloc web Chipzentrale .

Si mireu la pàgina de demostració, apareixerà un animal trobat als resultats de la cerca i a la pàgina “Animals que falten” . Feu clic aquí per anar a la pàgina de mostra dels animals que falten

L’avantatge més gran del centre de xips

Podeu emmagatzemar moltes dades de contacte a la nostra base de dades, que són immediatament visibles tan aviat com aparegui el vostre animal al resultat de la cerca. Per descomptat, tota la informació és voluntària , introduïu-la tant o poc com vulgueu. Quan us registreu per primera vegada a Chipzentrale, només cal que introduïu un nom d’ usuari que trieu , la vostra adreça de correu electrònic i el nom de la vostra mascota. Després del registre correcte, se us reenviarà al vostre compte personal. Aquest compte està protegit amb contrasenya i només podeu accedir-hi i editar-lo. En aquest compte, el vostre “perfil”, podeu introduir les dades de la vostra mascota i tota la informació de contacte que vulgueu proporcionar voluntàriament.

Podeu introduir les dades següents a la nostra base de dades:

Informació voluntària sobre l’ animal: edat, espècie, raça, identificació del xip, número fiscal, número de tatuatge, gènere, color, característiques especials com a text lliure.

Informació voluntària proporcionada pel propietari per a la notificació en cas d’emergència: nom, número de telèfon, número de telèfon mòbil, adreça, adreça electrònica alternativa, el vostre propi lloc web, els vostres perfils a les xarxes socials com Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Instagram, però també Skype ID, Youtube, SoundCloud o VKontakte.

Amb prou feines hi ha cap altra base de dades per a animals que ofereixi aquest servei, i la seva importància resulta del fet que només a Alemanya, Àustria i Suïssa desapareixen diversos centenars de milers d’animals de companyia cada any. Segons les estimacions, fins i tot es creu que a tot el món

Més de 5.000.000 ( 5 milions ) d’animals de companyia desapareixen cada any.

INSCRIPCIÓ ARA

L'únic propòsit del "Chipzentrale" és reunir persones i animals en el "cas d'un accident".  Per això, podeu cercar a la nostra base de dades en 109 idiomes i mostrar els resultats en tants idiomes.
Aquesta meravellosa sensació de tenir un amic …

Malauradament, la trista veritat és que es diu que desapareixen un gran nombre d’animals de companyia cada dia.
No tots tenen un accident, perquè la majoria dels animals reapareixen en algun moment als jardins del davant, als refugis d’animals, a les organitzacions de benestar animal o a les clíniques veterinàries. No obstant això, molts animals, especialment gossos i gats, són capturats pels captors d’ animals de l’anomenada “màfia dels animals” i després es tornen a vendre per canals foscos i en diversos mercats o parades de descans de l’ autopista.

Lector electrònic de xips per a animals

El millor és que molts activistes pels drets dels animals solen estar fora d’aquests llocs i gairebé sempre tenen un lector de xips electrònic. Per tant, si el vostre animal té implantat un xip de transponder i es llegeix al lloc, cada segon compta per establir la identitat del propietari i després contactar-lo IMMEDIATAMENT , fins i tot abans que els lladres puguin sortir del camp i el vostre animal pot desaparèixer per sempre .

Però aquí és on es troba el problema real, perquè la base de dades en què està registrat el vostre animal depèn del vostre veterinari. Normalment, la vostra mascota està registrada en una de les moltes bases de dades locals descentralitzades i, per tant, és pràcticament indetectable per a la resta del món, ja que no totes les oficines de registre estan connectades en xarxa i, certament, no cooperen de manera òptima entre elles.

Per aquest motiu, és molt important que tingueu el vostre favorit en una base de dades central, accessible a tot el món i disponible en 109 idiomes, com el nostre registre. Perquè siguem sincers, un veterinari, per exemple, d’Hongria, la República Txeca, Romania, Bulgària, Itàlia, Espanya, els EUA, Mèxic o qualsevol altre lloc, té dificultats per trobar el seu camí en una base de dades exclusivament alemanya o en una base de dades en un idioma estranger . A part d’això, tindrà problemes per realitzar una consulta de base de dades i després poder llegir els resultats.

Però prou marca negra, perquè la bona notícia és que totes les pràctiques veterinàries modernes, cada refugi d’animals, totes les organitzacions de benestar animal i ara molts activistes privats dels drets dels animals tenen un corresponent lector de xips electrònic. Amb el número d’identificació de 15 dígits al xip que es llegeix d’aquesta manera , podeu conèixer el propietari de l’animal trobat amb totes les seves dades de contacte a la nostra base de dades en qüestió de minuts a través d’Internet, des de qualsevol lloc del món i, per descomptat, notificar immediatament que el seu favorit ha estat trobat. . Perquè tothom que té una mascota sap que no hi ha cap millor sensació que mantenir el tresor segur als braços.

Introduïu ara la vostra estimada a la nostra base de dades.

INSCRIPCIÓ ARA