Der letzte Eintrag in der Chipzentrale kam aus Deutschland - Eingetragen wurde ein Tier mit dem Namen » Frido «
Trag deinen Hund od. deine Katze jetzt ein!
base de datos internacional de animales desaparecidos international database for misssing animals internationale datenbank für vermisste tiere base de données internationale des animaux disparus SUCHE NACH VERMISSTEN TIEREN - SEARCH FOR MISSING ANIMALS BUSCAR ANIMALES PERDIDOS - RECHERCHE D'ANIMAUX DISPARUS

Asu ilang – kucing ilang – ditemokake?

Mas : Vets – ANIMAL organisasi pangayoman – mencep ANIMAL

Apa sampeyan wis nemokake segawon utawa kucing?

Telusuri asu & kucing sing ilang kanthi nomer MICRO-CHIP ing basis data internasional kewan sing ilang. Panelusuran lan asile kasedhiya ing 109 basa!

PENTING: Kanca-kanca HAIWAN – PEMILIK ANJING – PEMILIK Kucing

Minangka pancegahan, lebokake segawon utawa kucing ing basis data asu lan kucing internasional!

Ketik rincian kontak kanggo dilaporake nalika asu utawa kucing ditemokake.

“CHIP CENTER”

REGISTER SAIKI: https://www.chipzenrale.com