base de datos internacional de animales desaparecidos international database for misssing animals internationale datenbank für vermisste tiere base de données internationale des animaux disparus SUCHE NACH VERMISSTEN TIEREN - SEARCH FOR MISSING ANIMALS BUSCAR ANIMALES PERDIDOS - RECHERCHE D'ANIMAUX DISPARUS

Ο σκύλος μου έχει εξαφανιστεί, η γάτα μου έχει φύγει, το ζώο μου έχει ένα τσιπ αλλά δεν είναι εγγεγραμμένο!

Είμαι απελπισμένος, τι πρέπει να κάνω τώρα;

Πώς μπορώ να ειδοποιηθώ όταν βρεθεί το ζώο μου;

Το να ακούς ότι ως ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, αλλά ειδικά ως λάτρης των ζώων, ήταν πάντα τρομερό!

Και ακριβώς αυτή η απελπισία του λαού ήταν το αποφασιστικό σημείο το 2005 όταν αποφασίσαμε να βρούμε το “Chipzentrale”. Μια βάση δεδομένων για κατοικίδια όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τον αριθμό του αγαπημένου σας μικροτσίπ και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Είτε βρίσκεστε σε διακοπές είτε στο σπίτι.
Τα δεδομένα σας μπορούν να κληθούν από οπουδήποτε στον κόσμο σε 109 γλώσσες.

24 ώρες την ημέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα – 365 ημέρες το χρόνο.

Εισαγάγετε την αγάπη σας στη βάση δεδομένων του κέντρου chip, ώστε να μπορείτε να ειδοποιείτε όταν βρεθεί το κατοικίδιο ζώο σας
Εισαγάγετε την αγάπη σας στη βάση δεδομένων μας σήμερα, επειδή “Καλύτερα ασφαλές από συγγνώμη”

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ο μόνος σκοπός του «κέντρου τσιπ» είναι να φέρει κοντά ανθρώπους και ζώα το συντομότερο δυνατό στην «περίπτωση ατυχήματος» .

Και είναι τόσο απλό: Καταχωρίστε την αγαπημένη σας εδώ και εισάγετε τις λεπτομέρειες του κατοικίδιου ζώου σας και τα στοιχεία επικοινωνίας για τα οποία θα θέλατε να ενημερωθείτε όταν βρεθεί το κατοικίδιο ζώο σας.

Όλα τα δεδομένα είναι πλέον αποθηκευμένα στον ασφαλή διακομιστή μας και είναι προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή με αναζήτηση , σε όλο τον κόσμο και σε 109 γλώσσες !

Κέντρο τσιπ – χρηματοκιβώτιο είναι ασφαλές

Για να είμαι πολύ σαφής:

  • Ο ιστότοπός μας είναι κυρίως μηχανή αναζήτησης για ζώα που λείπουν!
  • Από προεπιλογή, δεν δημοσιεύονται «προφίλ» ζώων στον ιστότοπό μας!
  • Μόνο εσείς αποφασίζετε εάν το “προφίλ” του ζώου σας είναι ορατό στο κοινό ή όχι!
  • Από προεπιλογή, τα στοιχεία επικοινωνίας σας δεν είναι ορατά σε κανέναν!
  • Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στον κρυπτογραφημένο διακομιστή SSL!
  • Τα προφίλ των ζώων εμφανίζονται μόνο μετά από μια αντίστοιχη αναζήτηση!
  • ΜΟΝΟ δεδομένα μπορούν να αναζητηθούν, να βρεθούν και να εμφανιστούν που απελευθερώνετε!
  • Ο ιστότοπος και η λειτουργία αναζήτησης είναι διαθέσιμες παγκοσμίως σε 109 γλώσσες!

Εντάξει, αλλά τώρα στο πιο σημαντικό πράγμα!

Είναι ακόμη απαραίτητο να εμφυτευτεί ένα τσιπ σε ένα ζώο;

Λοιπόν, εξαρτάται σε ποια χώρα ζείτε και φυσικά ποιο ζώο έχετε.

Σε ορισμένες χώρες είναι υποχρεωτικό να παρέχεται σε κάθε σκύλο ηλικίας άνω των 6 μηνών ένας αναμεταδότης, που συχνά αναφέρεται επίσης ως μικροτσίπ. Σε πολλές χώρες, από την άλλη πλευρά, μόνο οι φυλές σκύλων που ταξινομούνται ως «επικίνδυνες» χρειάζονται ένα τσιπ. Επομένως, εάν το κατοικίδιο ζώο σας χρειάζεται ένα μικροτσίπ εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς νομικούς παράγοντες.

Ως υπεύθυνος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, πρέπει ακόμα να αφήσετε τον αγαπημένο σας, είτε σκύλο, γάτα, κουνέλι ή άλογο, να χρησιμοποιήσει ένα τσιπ αναμεταδότη, γιατί «καλύτερα ασφαλές από το συγγνώμη» .

Ως υπεύθυνος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, θα πρέπει ακόμα να αφήσετε τον αγαπημένο σας, είτε σκύλο, γάτα, κουνέλι είτε άλογο, να εισάγει ένα τσιπ αναμεταδότη, γιατί «καλύτερα ασφαλές από το συγνώμη»

Ζητήστε από τον κτηνίατρό σας τον 15ψήφιο αριθμό του τσιπ αναμεταδότη και εισαγάγετε το αγαπημένο σας στη βάση δεδομένων μας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Φυσικά δεν είναι απαραίτητο το κατοικίδιό σας να έχει ένα μικροτσίπ για να το εισέλθει εδώ. Δεδομένου ότι η εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης μας κατέχει μεγάλο αριθμό αλγορίθμων ερωτημάτων, δεν μπορεί μόνο να αναζητήσει τον αριθμό του τσιπ αναμεταδότη, αλλά και για καταχωρήσεις αριθμών τατουάζ ή αριθμών φόρου και ακόμη και ειδικών χαρακτηριστικών που διαθέτει ένα ζώο. Η μηχανή αναζήτησής μας είναι σε θέση να βρει όλα τα δεδομένα που εισάγετε και να τα καταχωρίσετε στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εξακολουθείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων, επειδή θα δημοσιευτούν μόνο τα δεδομένα που δημοσιεύετε.

Γιατί λοιπόν να προσθέσετε την αγάπη σας στη βάση δεδομένων μας;

Η απάντηση σε αυτό είναι απλή, επειδή ο ιστότοπός μας είναι διαθέσιμος σε 109 γλώσσες , και δεν υπάρχει άλλη βάση δεδομένων για ζώα με τόσους τρόπους να βρεθούν και να επικοινωνήσουν απευθείας όπως και στο κέντρο τσιπ. Η αγάπη σας εμφανίζεται στις περισσότερες τοπικές βάσεις δεδομένων, αλλά αν το χειρότερο έρχεται στο χειρότερο, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τον χειριστή της βάσης δεδομένων, ο οποίος στη συνέχεια ενημερώνει τον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου ζώου ότι το κατοικίδιο βρέθηκε.

Και η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις διαρκεί πολύς χρόνος, γιατί είναι το Σαββατοκύριακο, ο υπεύθυνος υπάλληλος είναι μακριά, άρρωστος ή σε διακοπές και περνάει τόσο πολύτιμος χρόνος , χρόνος κατά τον οποίο το ζώο σας είναι μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα θα μπορούσε. Και αν, Θεέ μου, το “χειρότερο περιστατικό” πρέπει να εμφανιστεί, έχετε ακόμη την επιλογή να ορίσετε την κατάσταση του ζώου σας σε “Λείπει” στη βάση δεδομένων μας , η οποία το εμφανίζει αμέσως στην ενότητα “ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΖΩΑ” και το προφίλ συμπεριλαμβανομένου του δικού σας Τα δεδομένα επαφής είναι επίσης άμεσα ορατά για κάθε επισκέπτη στον ιστότοπο Chipzentrale .

Αν κοιτάξετε τη σελίδα επίδειξης, ένα ζώο που βρέθηκε θα εμφανιζόταν στα αποτελέσματα αναζήτησης και στη σελίδα “Λείπουν ζώα” . Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα δείγματος για τα ζώα που λείπουν

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του chip center

Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά στοιχεία επικοινωνίας στη βάση δεδομένων μας, τα οποία είναι άμεσα ορατά μόλις το ζώο σας εμφανιστεί στο αποτέλεσμα αναζήτησης. Φυσικά, όλες οι πληροφορίες είναι εθελοντικές , εισαγάγετε όσα ή λιγότερα θέλετε. Όταν εγγραφείτε για πρώτη φορά στο Chipzentrale, πρέπει να εισαγάγετε μόνο ένα ελεύθερα επιλέξιμο όνομα χρήστη , τη διεύθυνση email σας και το όνομα του κατοικίδιου ζώου σας. Μετά την επιτυχή εγγραφή θα προωθηθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό. Αυτός ο λογαριασμός προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και μόνο εσείς μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να τον επεξεργαστείτε. Σε αυτόν τον λογαριασμό, το «προφίλ» σας, μπορείτε να εισαγάγετε τα δεδομένα του κατοικίδιου σας και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που θέλετε να παρέχετε εθελοντικά.

Μπορείτε να εισαγάγετε τα ακόλουθα δεδομένα στη βάση δεδομένων μας:

Εθελοντικές πληροφορίες για το ζώο: ηλικία, είδος, φυλή, αναγνωριστικό μάρκας, αριθμός φόρου, αριθμός τατουάζ, φύλο, χρώμα, ειδικά χαρακτηριστικά ως ελεύθερο κείμενο.

Εθελοντικές πληροφορίες που παρέχονται από τον κάτοχο για ειδοποίηση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης: όνομα, αριθμός τηλεφώνου, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση, εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο δικός σας ιστότοπος, τα προφίλ σας σε κοινωνικά μέσα όπως το Facebook, το Twitter, το Linkedin, το Google, το Instagram, αλλά και το Skype ID, το Youtube, το SoundCloud ή VKontakte.

Σχεδόν καμία άλλη βάση δεδομένων για τα ζώα προσφέρει αυτή την υπηρεσία και πόσο σημαντικό είναι αυτό το γεγονός ότι μόνο στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία πολλές εκατοντάδες χιλιάδες κατοικίδια εξαφανίζονται κάθε χρόνο. Εκτιμάται ότι πιστεύεται ότι είναι παγκοσμίως

Πάνω από 5.000.000 ( 5 εκατομμύρια ) κατοικίδια εξαφανίζονται κάθε χρόνο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ο μόνος σκοπός του "Chipzentrale" είναι να φέρει πίσω ανθρώπους και ζώα στην "περίπτωση ατυχήματος"!  Επομένως, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στη βάση δεδομένων μας σε 109 γλώσσες και να εμφανίσετε τα αποτελέσματα σε όσες γλώσσες.
Αυτό το υπέροχο συναίσθημα να έχεις φίλο …

Δυστυχώς, η θλιβερή αλήθεια είναι ότι μεγάλος αριθμός κατοικίδιων ζώων αναφέρεται ότι λείπουν κάθε μέρα.
Δεν έχουν όλα ατύχημα όλα αυτά, επειδή τα περισσότερα ζώα επανεμφανίζονται κάποια στιγμή σε μπροστινούς κήπους, σε καταφύγια ζώων, σε οργανισμούς καλής μεταχείρισης των ζώων ή σε κτηνιατρικές κλινικές. Πολλά ζώα, ωστόσο, ειδικά σκύλοι και γάτες, αλιεύονται από τα ζώα της λεγόμενης «ζωικής μαφίας» και στη συνέχεια προσφέρονται για πώληση ξανά μέσω σκοτεινών καναλιών και σε διάφορες αγορές ή περιοχές ανάπαυσης στον αυτοκινητόδρομο.

Ηλεκτρονική συσκευή ανάγνωσης τσιπ για ζώα

Το καλό είναι ότι πολλοί ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων συχνά βρίσκονται έξω σε αυτά τα μέρη, και σχεδόν πάντα έχουν έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη τσιπ μαζί τους. Επομένως, εάν το ζώο σας έχει εμφυτευμένο τσιπ αναμεταδότη και αυτό διαβάζεται στον ιστότοπο, κάθε δευτερόλεπτο μετράει πραγματικά για να εξακριβώσει την ταυτότητα του ιδιοκτήτη και στη συνέχεια να επικοινωνήσει μαζί του ΑΜΕΣΩΣ , ακόμη και πριν οι κλέφτες μπορούν να φύγουν από το πεδίο και το ζώο σας μπορεί να εξαφανιστεί για πάντα .

Αλλά εδώ βρίσκεται το πραγματικό πρόβλημα, γιατί σε ποια βάση δεδομένων είναι εγγεγραμμένο το ζώο σας εξαρτάται από τον κτηνίατρό σας. Κανονικά, το κατοικίδιο ζώο σας είναι εγγεγραμμένο σε μία από τις πολλές αποκεντρωμένες, τοπικές βάσεις δεδομένων και, ως εκ τούτου, είναι πρακτικά αδύνατο να βρεθεί για τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς δεν είναι όλα τα γραφεία εγγραφής στο δίκτυο και σίγουρα δεν συνεργάζονται άριστα μεταξύ τους.

Για αυτόν τον λόγο είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχετε το αγαπημένο σας σε μια κεντρική, παγκόσμια προσβάσιμη και διαθέσιμη σε βάση δεδομένων 109 γλωσσών όπως το μητρώο μας. Επειδή ας είμαστε ειλικρινείς, ένας κτηνίατρος από την Ουγγαρία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, το Μεξικό ή οπουδήποτε αλλού έχει δυσκολίες να βρει το δρόμο του σε μια καθαρά γερμανική βάση δεδομένων ή μια βάση δεδομένων σε μια ξένη γλώσσα . Εκτός από αυτό, θα έχει προβλήματα στην εκτέλεση ενός ερωτήματος βάσης δεδομένων και στη συνέχεια θα είναι σε θέση να διαβάσει τα αποτελέσματα.

Αλλά αρκετά από το μαύρο σημάδι, επειδή τα καλά νέα είναι ότι κάθε σύγχρονη κτηνιατρική πρακτική, κάθε καταφύγιο ζώων, κάθε οργανισμός καλής μεταχείρισης των ζώων, καθώς και πολλοί ιδιωτικοί ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων σε όλο τον κόσμο έχουν έναν αντίστοιχο ηλεκτρονικό αναγνώστη τσιπ. Με τον 15ψήφιο αριθμό αναγνώρισης στο τσιπ που διαβάζεται με αυτόν τον τρόπο , μπορείτε να μάθετε τον ιδιοκτήτη του ζώου που βρέθηκε με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας του στη βάση δεδομένων μας μέσα σε λίγα λεπτά μέσω του Διαδικτύου, από οπουδήποτε στον κόσμο και φυσικά να ενημερώσετε αμέσως ότι βρέθηκε το αγαπημένο του . Επειδή ο καθένας που έχει ένα κατοικίδιο ζώο γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να κρατάτε ξανά τον θησαυρό σας ασφαλή στην αγκαλιά σας.

Εισαγάγετε την αγάπη σας στη βάση δεδομένων μας τώρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ