base de datos internacional de animales desaparecidos international database for misssing animals internationale datenbank für vermisste tiere base de données internationale des animaux disparus SUCHE NACH VERMISSTEN TIEREN - SEARCH FOR MISSING ANIMALS BUSCAR ANIMALES PERDIDOS - RECHERCHE D'ANIMAUX DISPARUS

Hunden min har forsvunnet, katten min har stukket av, dyret mitt har en chip, men er ikke registrert!

Jeg er desperat, hva skal jeg gjøre nå?

Hvordan kan jeg få beskjed når dyret mitt blir funnet?

Å høre det som kjæledyrseier, men spesielt som dyreelsker, var alltid forferdelig!

Og det var nettopp denne desperasjonen fra folket som var det avgjørende punktet i 2005 da vi bestemte oss for å stifte “Chipzentrale”. En database for kjæledyr der du kan lagre nummeret på favorittmikrochipet ditt og kontaktinformasjonen din.

Enten på ferie eller hjemme.
Dataene dine er tilgjengelige fra hvor som helst i verden på 109 språk.

24 timer i døgnet – 7 dager i uken – 365 dager i året.

Skriv din kjære i brikkesenterdatabasen slik at du kan bli varslet når kjæledyret ditt blir funnet
Skriv din kjære i databasen vår i dag, fordi “Better safe than sorry”

REGISTRER DEG NÅ

Det eneste formålet med “brikkesenteret” er å bringe mennesker og dyr sammen så raskt som mulig i “tilfelle en ulykke” .

Og det er så enkelt: Du registrerer kjære her og skriver inn detaljene for kjæledyret ditt og kontaktinformasjonen du vil bli informert om når kjæledyret ditt blir funnet.

Alle data er nå lagret på den sikre serveren vår og kan nås når som helst ved å søke , over hele verden og på 109 språk !

Chipsenter – safe er trygt

For å være veldig tydelig:

  • Nettstedet vårt er først og fremst en søkemotor for savnede dyr!
  • Som standard er ingen “profiler” av dyr publisert på nettstedet vårt!
  • Bare DU bestemmer om “profilen” til dyret ditt er offentlig synlig eller ikke!
  • Som standard er kontaktinformasjonen din ikke synlig for noen!
  • Dataene dine lagres på vår SSL-krypterte server!
  • Dyreprofiler vises bare etter et matchende søk!
  • KUN data kan søkes, finnes og vises som DU slipper!
  • Nettstedet og søkefunksjonen er tilgjengelig over hele verden på 109 språk!

OK, men nå til det viktigste!

Er det til og med nødvendig å ha en brikke implantert i et dyr?

Vel, det kommer an på hvilket land du bor og selvfølgelig hvilket dyr du har.

I noen land er det obligatorisk å gi hver hund eldre enn 6 måneder en transponder, ofte referert til som en mikrochip. I mange land er det derimot bare hunderaser som er klassifisert som “farlige” som trenger en chip. Så om kjæledyret ditt trenger en mikrochip eller ikke, avhenger av mange forskjellige juridiske faktorer.

Som en ansvarlig kjæledyrseier, bør du likevel la din kjære, enten hund, katt, kanin eller hest, bruke en transponderbrikke, fordi det er “bedre enn beklager” .

Som en ansvarlig kjæledyrseier, bør du likevel la din kjære, enten hund, katt, kanin eller hest, bruke en transponderbrikke, fordi det er "bedre enn beklager".

Be veterinæren din om det 15-sifrede nummeret på transponderbrikken og skriv inn din favoritt i databasen vår.

REGISTRER DEG NÅ

Det er selvfølgelig ikke nødvendig at kjæledyret ditt har en mikrochip for å legge den inn her. Siden vår sofistikerte søkemotor behersker et stort antall spørringsalgoritmer, kan den ikke bare søke etter nummeret på transponderbrikken, men også etter oppføringer av tatoveringsnummer eller avgiftsnummer og til og med spesielle egenskaper som et dyr har. Vår søkemotor er i stand til å finne alle dataene du oppgir og liste dem i søkeresultatene. Du har fortsatt full kontroll over personopplysningene dine, fordi bare dataene du slipper vil bli publisert.

Så hvorfor skal du legge til kjære i databasen vår?

Svaret på dette er enkelt fordi nettstedet vårt er tilgjengelig på 109 språk , og det ikke er noen annen dyredatabase så mange måter å finne og kontakte direkte som i brikkesenteret. Kjæresten din vises i de fleste lokale databaser, men hvis det verste kommer som verst, må du først kontakte operatøren av databasen, som deretter informerer eieren av kjæledyret om at kjæledyret er funnet.

Og sannheten er at det i de fleste tilfeller tar lang tid, fordi det er helgen, den ansvarlige medarbeideren er fri, syk eller på ferie, og så mye dyrebar tid går , den tiden dyret ditt har vært med deg i lang tid kunne. Og hvis det “verste tilfelle” skulle skje, forby Gud , har du til og med muligheten til å sette statusen til dyret ditt til “Mangler” i databasen vår , som umiddelbart viser det i delen “MISSING ANIMALS” , og profilen inkludert din Kontaktdata er også umiddelbart synlige for alle besøkende på Chipzentrale-nettstedet .

Hvis du tar en titt på demosiden, vil et funnet dyr vises i søkeresultatene og på siden “Manglende dyr” . Klikk her for å gå til prøvesiden for savnede dyr

Det største pluss av brikkesenteret

I databasen vår kan du lagre mange kontaktdetaljer, som er umiddelbart synlige så snart dyret ditt vises i søkeresultatet. Selvfølgelig er all informasjon frivillig , skriv inn så mye eller så lite du vil. Når du registrerer deg for første gang på Chipzentrale, trenger du bare å oppgi et fritt valgbart brukernavn , e-postadressen din og navnet på kjæledyret ditt. Etter vellykket registrering blir du videresendt til din personlige konto. Denne kontoen er passordbeskyttet, og bare du kan få tilgang til og redigere den. I denne kontoen din, “profilen din”, kan du legge inn dataene til dyret ditt og all kontaktinformasjonen du vil gi frivillig.

Du kan legge inn følgende data i databasen vår:

Frivillig informasjon om dyret: alder, art, rase, chip-ID, avgiftsnummer, tatoveringsnummer, kjønn, farge, spesielle egenskaper som fritekst.

Frivillig informasjon gitt av eieren for varsling i en nødsituasjon: navn, telefonnummer, mobiltelefonnummer, adresse, alternativ e-postadresse, ditt eget nettsted, profilene dine i sosiale medier som Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Instagram, men også Skype ID, Youtube, SoundCloud eller VKontakte.

Knapt noen annen database for dyr tilbyr denne tjenesten, og hvor viktig dette er, skyldes at i Tyskland, Østerrike og Sveits alene forsvinner flere hundre tusen kjæledyr hvert år. Det anslås at det til og med antas å være over hele verden

Over 5.000.000 ( 5 millioner ) kjæledyr forsvinner hvert år.

REGISTRER DEG NÅ

Det eneste formålet med "Chipzentrale" er å bringe mennesker og dyr sammen igjen i "tilfelle en ulykke"!  Dette er grunnen til at du kan søke i databasen vår på 109 språk og vise resultatene på like mange språk.
Denne fantastiske følelsen av å ha en venn …

Dessverre er den triste sannheten at stort antall kjæledyr blir rapportert savnet hver dag.
Ikke alle av dem har en ulykke, fordi de fleste dyr dukker opp igjen på et tidspunkt i forhager, i dyrehjem, hos dyrevelferdsorganisasjoner eller i veterinærklinikker. Mange dyr, spesielt hunder og katter, blir imidlertid fanget av dyrefangere av den såkalte “animal mafia” og deretter tilbudt for salg igjen via mørke kanaler og på forskjellige markeder eller motorveier.

Elektronisk chipleser for dyr

Det som er bra er at det ofte er mange dyrerettighetsaktivister på disse stedene, og de har nesten alltid en elektronisk chipleser med seg. Så hvis dyret ditt har implantert en transponderbrikke, og dette blir lest opp på stedet, teller hvert sekund virkelig å fastslå identiteten til eieren og deretter kontakte ham Umiddelbart , selv før tyvene kan forlate åkeren og dyret ditt kan forsvinne for alltid .

Men det er her det virkelige problemet ligger, for hvilken database dyret ditt er registrert i er opp til veterinæren din. Normalt er kjæledyret ditt registrert i en av de mange desentraliserte, lokale databasene, og er derfor praktisk talt umulig å finne for resten av verden, ettersom ikke alle registreringskontorene er i nettverk og absolutt ikke samarbeider optimalt med hverandre.

Av denne grunn er det ekstremt viktig at du har din favoritt i en sentral, verdensomspennende tilgjengelig og tilgjengelig i 109 språk database som vårt register. For la oss være ærlige, har en veterinær fra f.eks. Ungarn, Tsjekkia, Romania, Bulgaria, Italia, Spania, USA, Mexico eller andre steder vanskeligheter med å finne veien i en rent tyskspråklig database eller en database på et fremmed språk . Bortsett fra det, vil han ha problemer med å utføre et databasespørsmål og lese resultatene.

Men nok av det svarte merket, for den gode nyheten er at enhver moderne veterinærpraksis, hvert dyrehjem, enhver dyrevelferdsorganisasjon, så vel som mange private dyrevernsaktivister over hele verden har en tilsvarende elektronisk chipleser. Med det 15-sifrede identifikasjonsnummeret på brikken som leses ut på denne måten , kan du bestemme eieren av det funnet dyret med alle dets kontaktdetaljer i vår database innen få minutter via Internett, fra hvor som helst i verden, og selvfølgelig umiddelbart varsle at hans favoritt er funnet . Fordi alle som har kjæledyr vet at det ikke er noen bedre følelse enn å holde skatten din trygg i armene igjen.

Skriv din kjære i databasen vår nå.

REGISTRER DEG NÅ