base de datos internacional de animales desaparecidos international database for misssing animals internationale datenbank für vermisste tiere base de données internationale des animaux disparus SUCHE NACH VERMISSTEN TIEREN - SEARCH FOR MISSING ANIMALS BUSCAR ANIMALES PERDIDOS - RECHERCHE D'ANIMAUX DISPARUS

Min hund er forsvundet, min kat er løbet væk, mit dyr har en chip, men er ikke registreret!

Jeg er desperat, hvad skal jeg gøre nu?

Hvordan kan jeg få besked, når mit dyr er fundet?

At høre det som kæledyrsejer, men især som dyreelsker, var altid forfærdeligt!

Og det var netop denne desperation fra folket, der var det afgørende punkt i 2005, da vi besluttede at grundlægge “Chipzentrale”. En database til kæledyr, hvor du kan gemme nummeret på din yndlingsmikrochip og dine kontaktoplysninger.

Uanset om du er på ferie eller hjemme.
Du kan få adgang til dine data overalt i verden på 109 sprog.

24 timer i døgnet – 7 dage om ugen – 365 dage om året.

Indtast din skat i chipcentrets database, så du kan få besked, når dit kæledyr er fundet
Indtast din skat i vores database i dag, fordi “Bedre sikkert end undskyld”

TILMELD DIG NU

Det eneste formål med “chipcentret” er at bringe mennesker og dyr sammen så hurtigt som muligt i “tilfælde af en ulykke” .

Og det er så simpelt: Du registrerer din skat her og indtaster detaljerne om dit kæledyr og de kontaktoplysninger, som du gerne vil blive informeret om, når dit kæledyr findes.

Alle data er nu gemt på vores sikre server og kan tilgås når som helst ved at søge , på verdensplan , og i 109 sprog !

Chipcenter – pengeskab er sikkert

For at være meget klar:

  • Vores hjemmeside er primært en søgemaskine til manglende dyr!
  • Som standard offentliggøres ingen “profiler” af dyr på vores hjemmeside!
  • Kun DU bestemmer, om “dyrets” profil “er offentligt synlig eller ej!
  • Som standard er dine kontaktoplysninger ikke synlige for nogen!
  • Dine data gemmes på vores SSL-krypterede server!
  • Dyreprofiler vises kun efter en matchende søgning!
  • KUN data kan søges, findes og vises, som DU frigiver!
  • Hjemmesiden og søgefunktionen er tilgængelig over hele verden på 109 sprog!

OK, men nu til det vigtigste!

Er det endda nødvendigt at have en chip implanteret i et dyr?

Det afhænger i hvilket land du bor og selvfølgelig hvilket dyr du har.

I nogle lande er det obligatorisk at give hver hund ældre end 6 måneder en transponder, ofte omtalt som en mikrochip. I mange lande er der kun hunde racer, der er klassificeret som “farlige”, der har brug for en chip. Så om dit kæledyr har brug for en mikrochip eller ej, afhænger af mange forskellige juridiske faktorer.

Som en ansvarlig kæledyrsejer skal du stadig lade din skat, uanset om det er hund, kat, kanin eller hest, bruge en transponderchip, fordi “bedre sikkert end ked af det” .

Som en ansvarlig kæledyrsejer skal du stadig lade din skat, hvad enten hund, kat, kanin eller hest bruger en transponderchip, fordi "bedre sikkert end ked af det".

Bed din dyrlæge om det 15-cifrede nummer på transponderchippen, og indtast din favorit i vores database.

TILMELD DIG NU

Det er selvfølgelig ikke nødvendigt, at dit kæledyr har en mikrochip til at indtaste det her. Da vores sofistikerede søgemaskine mestrer et stort antal forespørgsealgoritmer, kan den ikke kun søge efter nummeret på transponderchippen, men også efter indtastninger af tatoveringsnumre eller skattenumre og endda specialfunktioner, som et dyr har. Vores søgemaskine er i stand til at finde alle de data, du indtaster, og angive dem i søgeresultaterne. Du har stadig fuld kontrol over dine personlige data, fordi kun de data, du frigiver, bliver offentliggjort.

Så hvorfor skal du føje din skat til vores database?

Svaret på dette er simpelt, fordi vores websted er tilgængeligt på 109 sprog, og der ikke er nogen anden dyredatabase så mange måder at finde og kontakte direkte som i chipcentret. Din skat vises i de fleste lokale databaser, men hvis det værste kommer til det værste, skal du først kontakte databaseoperatøren, som derefter informerer ejeren af ​​kæledyret, at kæledyret er fundet.

Og sandheden er, at det i de fleste tilfælde tager lang tid, for det er weekenden, den ansvarlige medarbejder er fri, syg eller på ferie, og så meget dyrebar tid går , den tid, hvor dit dyr har været med dig i lang tid kunne. Og hvis “værst tilfælde” , Gud forbyder, skulle forekomme, har du endda mulighed for at indstille status for dit dyr til “Mangler” i vores database , som straks viser det i afsnittet “MISSING ANIMALS” og profilen inklusive din Kontaktdata er også umiddelbart synlige for alle besøgende på Chipzentrale-webstedet .

Hvis du kigger på demo-siden, vises et fundet dyr i søgeresultaterne og på siden “Manglende dyr” . Klik her for at gå til prøvesiden for manglende dyr

Det største plus ved chipcenteret

Du kan gemme mange kontaktoplysninger i vores database, som er umiddelbart synlige, så snart dit dyr vises i søgeresultatet. Naturligvis er al information frivillig , indtast så meget eller så lidt som du vil. Når du tilmelder dig første gang på Chipzentrale, skal du kun indtaste et frit valgbart brugernavn , din e-mail-adresse og navnet på dit kæledyr. Efter en vellykket registrering vil du blive videresendt til din personlige konto. Denne konto er beskyttet med adgangskode, og kun du kan få adgang til og redigere den. På denne konto, din “profil”, kan du indtaste dataene for dit dyr og alle de kontaktoplysninger, du vil give frivilligt.

Du kan indtaste følgende data i vores database:

Frivillig information om dyret: alder, art, race, chip-ID, skattenummer, tatoveringsnummer, køn, farve, specielle egenskaber som fritekst.

Frivillig information leveret af ejeren til underretning i en nødsituation: navn, telefonnummer, mobiltelefonnummer, adresse, alternativ e-mail-adresse, dit eget websted, dine profiler i sociale medier som Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Instagram, men også Skype ID, Youtube, SoundCloud eller VKontakte.

Næppe nogen anden database for dyr tilbyder denne service, og hvor vigtigt det er, skyldes, at der kun i Tyskland, Østrig og Schweiz forsvinder flere hundrede tusinde kæledyr hvert år. Ifølge skøn antages det endda, at verdensomspændende

Over 5.000.000 ( 5 millioner ) kæledyr forsvinder hvert år.

TILMELD DIG NU

Det eneste formål med "Chipzentrale" er at bringe mennesker og dyr sammen igen i "tilfælde af en ulykke"!  Derfor kan du søge i vores database på 109 sprog og vise resultaterne på så mange sprog.
Denne vidunderlige følelse af at have en ven …

Desværre er den triste sandhed, at et stort antal kæledyr rapporteres savnet hver dag.
Ikke alle af dem har en ulykke, for de fleste dyr dukker op igen på et eller andet tidspunkt i forhave, i dyrehjem, hos dyrevelfærdsorganisationer eller i veterinærklinikker. Mange dyr, især hunde og katte, bliver dog fanget af dyrefangere af den såkaldte ”animal mafia” og tilbydes derefter til salg igen via mørke kanaler og på forskellige markeder eller motorvejsstop.

Elektronisk chiplæser til dyr

Det gode er, at der ofte er mange dyrerettighedsaktivister disse steder, og de har næsten altid en elektronisk chiplæser med sig. Så hvis dit dyr har en transponderchip implanteret, og dette læses op på stedet, tæller hvert sekund virkelig for at fastslå ejerens identitet og derefter kontakte ham straks , inden tyvene kan forlade marken, og dit dyr forsvinder for evigt .

Men det er her det virkelige problem ligger, for hvilken database dit dyr er registreret i er op til din dyrlæge. Normalt er dit kæledyr registreret i en af ​​de mange decentrale, lokale databaser og kan derfor praktisk talt ikke detekteres for resten af ​​verden, da ikke alle registreringskontorer er forbundet og bestemt ikke samarbejder optimalt med hinanden.

Af denne grund er det ekstremt vigtigt, at du har din favorit i en central, verdensomspændende tilgængelig og tilgængelig i 109 sprogs database som vores register. Fordi lad os være ærlige, har en dyrlæge fra fx Ungarn, Tjekkiet, Rumænien, Bulgarien, Italien, Spanien, USA, Mexico eller andre steder vanskeligheder med at finde vej i en rent tysksproget database eller en database på et fremmed sprog . Bortset fra det vil han have problemer med at spørge databasen og læse resultaterne.

Men nok af det sorte mærke, for den gode nyhed er, at enhver moderne veterinærpraksis, ethvert dyrehjem, enhver dyrevelfærdsorganisation og nu mange private dyrerettighedsaktivister har en tilsvarende elektronisk chiplæser. Med det 15-cifrede identifikationsnummer på chippen, der bliver aflæst som et resultat , kan du finde ud af ejeren af ​​det fundne dyr med alle dets kontaktoplysninger i vores database inden for få minutter via Internettet, hvor som helst i verden, og naturligvis straks meddele, at dets favorit er fundet . Fordi alle, der har et kæledyr, ved, at der ikke er nogen bedre følelse end at holde din skat sikkert i dine arme igen.

Indtast din skat i vores database nu.

TILMELD DIG NU