Der letzte Eintrag in der Chipzentrale kam aus Österreich - Eingetragen wurde ein Tier mit dem Namen » Pucky «
Trag deinen Hund od. deine Katze jetzt ein!
base de datos internacional de animales desaparecidos international database for misssing animals internationale datenbank für vermisste tiere base de données internationale des animaux disparus SUCHE NACH VERMISSTEN TIEREN - SEARCH FOR MISSING ANIMALS BUSCAR ANIMALES PERDIDOS - RECHERCHE D'ANIMAUX DISPARUS

Anjing leungit – ucing leungit – kapendak?

PERHATOSAN : VETS – ORGANISASI PERLINDUNGAN HAIWAN – Perlindungan sato

Dupi anjeun mendakan anjing atanapi ucing?

Milarian anjing & ucing anu leungit kalayan nomer MICRO-CHIP dina basis data internasional kami ngeunaan sato leungit. Pilarian sareng hasilna aya dina 109 basa!

PENTING: SAHABAT HANYA – ANJING ANJING – PEMILIK Ucing

Salaku pancegahan, lebetkeun anjing atanapi ucing anjeun dina database anjing sareng ucing internasional kami!

Lebetkeun wincik kontak anjeun kanggo diwartosan nalika anjing atanapi ucing anjeun parantos dipanggihan.

“PUSAT CHIP”

DAFTAR AYEUNA: https://www.chipzenrale.com