base de datos internacional de animales desaparecidos international database for misssing animals internationale datenbank für vermisste tiere base de données internationale des animaux disparus SUCHE NACH VERMISSTEN TIEREN - SEARCH FOR MISSING ANIMALS BUSCAR ANIMALES PERDIDOS - RECHERCHE D'ANIMAUX DISPARUS

Моя собака зникла, моя кішка втекла, моя тварина має чіп, але не зареєстрована!

Я в розпачі, що мені робити зараз?

Як мені повідомити, коли мою тварину знайдуть?

Почути це як власника домашніх тварин, але особливо як любителя тварин, завжди було жахливо!

І саме цей відчай людей став вирішальним моментом у 2005 році, коли ми вирішили заснувати “Chipzentrale”. База даних для домашніх тварин, де ви можете зберегти номер улюбленого мікрочіпу та свої контактні дані.

На відпустці чи вдома.
Ваші дані можна викликати з будь-якої точки світу 109 мовами.

24 години на добу – 7 днів на тиждень – 365 днів на рік.

Введіть свого улюбленця в базу даних чіп-центру, щоб ви могли отримувати сповіщення про знаходження вашого вихованця
Введіть свого коханого в нашу базу даних сьогодні, тому що “Краще в безпеці, ніж шкодувати”

ЗАРЕЄСТРУЙСЯ ЗАРАЗ

Єдина мета в «чіп – центру», щоб привернути людей і тварин разом якомога швидше , в «разі аварії» .

І це все просто: Ви реєструєте тут своє улюблене і вводите дані про свого улюбленця та контактні дані, про які ви хотіли б отримати інформацію, коли вашого вихованця знайдуть.

Всі дані тепер зберігаються на нашому захищеному сервері і можуть бути доступні в будь-який час з допомогою функції пошуку , по всьому світу , і в 109 мовах !

Чіп-центр – сейф у безпеці

Щоб бути дуже зрозумілим:

  • Наш веб-сайт – це в першу чергу пошукова система для зниклих тварин!
  • За замовчуванням жоден “профіль” тварин не публікується на нашому веб-сайті!
  • Тільки ВИ вирішуєте, “профіль” вашої тварини буде загальнодоступним чи ні!
  • За замовчуванням ваші контактні дані не видно нікому!
  • Ваші дані зберігаються на нашому SSL-зашифрованому сервері!
  • Профілі тварин відображаються лише після відповідного пошуку!
  • ТОЛЬКИ дані можна шукати, знаходити та відображати, що ВИ випускаєте!
  • Веб-сайт та функція пошуку доступні у всьому світі 109 мовами!

Добре, але тепер до найголовнішого!

Чи потрібно взагалі імплантувати чіп тварині?

Ну, це залежить в якій країні ви живете і, звісно, ​​яка у вас тварина.

У деяких країнах обов’язково забезпечувати кожну собаку старше 6 місяців транспондером, який часто називають мікрочіпом. Натомість у багатьох країнах чіп потрібен лише породам собак, які класифікуються як «небезпечні» . Тож чи потрібен мікрочіп вашому вихованцеві, залежить від багатьох різних юридичних факторів.

Як відповідальний власник домашніх тварин, ви все одно повинні дозволити своїй коханій, будь то собака, кішка, кролик чи кінь, вставити транспондерний чіп, тому що „краще в безпеці, ніж шкодувати” .

Як відповідальний власник домашніх тварин, ви все одно повинні дозволити своєму коханому, будь то собака, кішка, кролик чи кінь, використовувати чіп транспондера, тому що "краще безпечний, ніж шкода".

Запитайте у свого ветеринара 15-значний номер мікросхеми транспондера і введіть ваш улюблений у нашу базу даних.

ЗАРЕЄСТРУЙСЯ ЗАРАЗ

Звичайно, не обов’язково, щоб ваш вихованець мав мікрочіп, щоб ввести його сюди. Оскільки наша досконала пошукова система опановує велику кількість алгоритмів запитів, вона може не тільки шукати номер мікросхеми транспондера, а й записувати номери татуювань або податкові номери та навіть особливі особливості, які має тварина. Наша пошукова система може знайти всі введені вами дані та перерахувати їх у результатах пошуку. Ви все ще маєте повний контроль над своїми персональними даними, оскільки будуть опубліковані лише ті дані, які ви опублікуєте.

То чому ви повинні додати свою кохану до нашої бази даних?

Відповідь на це проста, оскільки наш веб-сайт доступний 109 мовами, і немає жодної іншої бази даних про тварин, яка може бути знайдена та зв’язана безпосередньо, як у центрі чіпів. Ваш коханий з’являється в більшості місцевих баз даних, але якщо найгірше доходить до найгіршого, спочатку потрібно зв’язатися з оператором бази даних, який потім інформує власника вихованця про те, що вихованця знайдено.

І правда полягає в тому, що в більшості випадків це займає багато часу, тому що це вихідні, відповідальний працівник виїжджає, хворіє або перебуває у відпустці, і стільки дорогоцінного часу минає , часу, коли ваша тварина довгий час була з вами міг. І якщо, не дай Бог, відбудеться «найгірший випадок» , у вас навіть є можливість встановити статус вашої тварини на «Зниклий» у нашій базі даних , що негайно відображає це в розділі «ЗВІЧНІ ТВАРИНИ» та в профілі, включаючи ваш Контактні дані також негайно видно кожному відвідувачеві веб-сайту Chipzentrale .

Якщо ви подивитеся на демонстраційну сторінку, знайдена тварина з’явиться в результатах пошуку та на сторінці “Зниклі тварини” . Клацніть тут, щоб перейти на зразок сторінки зниклих тварин

Найбільший плюс чіп-центру

У нашій базі даних ви можете зберегти безліч контактних даних, які одразу видно, як тільки ваша тварина з’явиться в результатах пошуку. Звичайно, вся інформація є добровільною , вводьте стільки чи мало, скільки хочете. При першій реєстрації в Chipzentrale все, що вам потрібно зробити, це ввести вибране вами ім’я користувача , вашу адресу електронної пошти та ім’я вашого улюбленця. Після успішної реєстрації вас перенаправлять на ваш особистий рахунок. Цей обліковий запис захищений паролем, і лише ви можете отримати до нього доступ та редагувати. У цьому обліковому записі, у своєму “профілі”, ви можете ввести дані своєї тварини та всю контактну інформацію, яку ви хочете надати добровільно.

Ви можете ввести в нашу базу даних такі дані:

Добровільна інформація про тварину: вік, вид, порода, ідентифікаційний номер чіпа, податковий номер, номер татуювання, стать, колір, особливі характеристики як вільний текст.

Добровільна інформація, надана власником для повідомлення в надзвичайних ситуаціях: ім’я, номер телефону, номер мобільного телефону, адреса, альтернативна електронна адреса, власний веб-сайт, ваші профілі в соціальних мережах, таких як Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Instagram, а також Skype ID, Youtube, SoundCloud або ВКонтакте.

Навряд чи будь-яка інша база даних для тварин пропонує цю послугу, і наскільки це важливо, випливає з того факту, що лише в Німеччині, Австрії та Швейцарії щороку зникає кілька сотень тисяч домашніх тварин. За підрахунками, навіть вважається, що у всьому світі

Щорічно зникає понад 5 000 000 ( 5 мільйонів ) домашніх тварин.

ЗАРЕЄСТРУЙСЯ ЗАРАЗ

Єдина мета “Chipzentrale” - зблизити людей та тварин у випадку “аварії”!  Тому ви можете шукати в нашій базі даних 109 мовами та відображати результати такою ж кількістю мов.
Це чудове відчуття мати друга …

На жаль, сумною правдою є те, що щодня повідомляється про зникнення великої кількості домашніх тварин.
Не у всіх з них трапляється аварія, оскільки більшість тварин з’являються в певний момент у палісадниках, у притулках для тварин, в організаціях захисту тварин або у ветеринарних клініках. Однак багатьох тварин, особливо собак і котів, ловлять виловлювачі тварин так званої “тваринної мафії”, а потім знову пропонують на продаж темними каналами та на різних ринках або зупинках автомагістралей.

Електронний зчитувач чіпів для тварин

Хороша річ полягає в тому, що багато захисників прав тварин часто бувають у цих місцях і майже завжди мають при собі електронний зчитувач чіпів. Отже, якщо вашій тварині імплантовано чіп транспондера, і це зчитується на сайті, кожна секунда дійсно має значення для встановлення особи власника, а потім для негайного зв’язку з ним , ще до того, як злодії зможуть покинути поле, і ваша тварина може назавжди зникнути .

Але саме в цьому полягає справжня проблема, адже в якій базі даних ваша тварина зареєстрована, залежить від вашого ветеринара. Як правило, ваш вихованець зареєстрований в одній з багатьох децентралізованих локальних баз даних, і тому його практично неможливо виявити в усьому світі, оскільки не всі реєстраційні бюро з’єднані в мережі і, звичайно, не оптимально співпрацюють між собою.

З цієї причини надзвичайно важливо зареєструвати свого коханого у центральній базі даних, такі як наша , доступна у всьому світі та доступна 109 мовами . Тому що давайте будемо чесними, ветеринар, наприклад, з Угорщини, Чехії, Румунії, Болгарії, Італії, Іспанії, США, Мексики чи де-небудь ще, відчуває труднощі в пошуку суто німецькомовної бази даних або бази даних іноземною мовою . Крім цього, у нього будуть проблеми із виконанням запиту до бази даних, а потім з можливістю прочитати результати.

Але досить чорної позначки, адже хороша новина полягає в тому, що кожна сучасна ветеринарна практика, кожен притулок для тварин, кожна організація з захисту тварин, а також багато приватних захисників прав тварин у всьому світі мають відповідний електронний зчитувач чіпів. За допомогою 15-значного ідентифікаційного номера на чіпі, який зчитується таким чином , ви можете дізнатися власника знайденої тварини з усіма його контактними даними в нашій базі даних за лічені хвилини через Інтернет, з будь-якої точки світу і, звичайно, негайно повідомити, що його фаворита знайшли . Бо кожен, у кого є домашня тварина, знає, що немає кращого почуття, ніж знову тримати свій скарб у безпеці на руках.

Введіть свого коханого в нашу базу даних.

ЗАРЕЄСТРУЙСЯ ЗАРАЗ