base de datos internacional de animales desaparecidos international database for misssing animals internationale datenbank für vermisste tiere base de données internationale des animaux disparus SUCHE NACH VERMISSTEN TIEREN - SEARCH FOR MISSING ANIMALS BUSCAR ANIMALES PERDIDOS - RECHERCHE D'ANIMAUX DISPARUS

Недостасува куче – недостасува мачка – пронајдено?

ВНИМАНИЕ : Ветеринари – ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ЗАШТИТА НА IMИВОТНИТЕ – ЗАШТИТЕЛИ НА IMИВОТНИ

Дали најдовте куче или мачка?

Пребарувајте кучиња и мачки што недостасуваат со броеви на МИКРО-ЧИП во нашата меѓународна база на податоци за исчезнати животни. Пребарувањето и резултатите се достапни на 109 јазици!

ВАORTНО: ПРИЈАТЕЛИ НА IMИВОТНИ – СОПСТВЕНИЦИ НА КУЧИ – СОПСТВЕНИЦИ НА МАЧИ

Како претпазливост, внесете го вашето куче или мачка во нашата меѓународна база на податоци за кучиња и мачки!

Внесете ги деталите за контакт за да бидете известени кога ќе се најдат вашето куче или мачка.

„ЧИП ЦЕНТАР“

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕГА: https://www.chipzenrale.com